Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage

Justøy er en garagemodel baseret på funkis byggestilen, med 3° gitterspær. Vi anbefaler at man har et relativt fald på taget, for at sikre at vand løber af. Modellen kan leveres med tagvinkler mellem 3°og 14°. Justøy kendetegnes ved at den har et lavt udtryk, og vælges for det meste på grund af dette. Taget lægges med Isola Selvbyggerpap eller Mestertekk. På grund af gitterspærrene er det ikke muligt med loftsrum på denne model. Modellen kan leveres med taget hældene til enten en af siderne, eller bagud.

 

 

 

Højder på model Justøy

Højderne gælder for standardmodellen med væghøjde på 220cm + ringmur på 25cm (indkørsel på gavlside).

Enkelgarage (Bredde 380)

  • Gesimshøjde 312,6 cm (målt fra højeste punkt af taget, hvor væggen skær taget)

Dobbeltgarage (Bredde 620)

  • Gesimshøjde 312,2 cm (målt fra højeste punkt af taget, hvor væggen skær taget)

 

Hvis man gerne vil have en højere indkørselshøjde, eller indkørsel på tagrendesiden, hæves alle højdemål med minimum 25cm.

 

Tips og råd til Justøymodellen

Øg længden på garagen for ekstra opbevaringsplads i garagen. Vælg vinduer uden sprosser, hvis du vil have det fulde Funkispræg. Både Porten og dørene kan leveres med forskellige profiler og farver, så du kan opnå netop det udtryk som du drømmer om.

Bredder og længder kan tilpasses efter behov.

Længden på en dobbeltgarage starter på 540cm og forøges i moduler af 60cm.

  • Hvis du gerne vil have mere opbevaringsplads, anbefaler vi at du forøger garagens længde, så der er mere plads i bagenden.
  • Man kan også ændre hvor indkørslen er, så man får indkørsel på tagrendesiden istedet for (langsiden). Derved får man opbevaring ved siden af bilen istedet for bagved. (hvis du vælger dette, anbefaler vi at du har en dør ved opbevaringspladsen, så man slipper for at bære udstyr mm. forbi bilen).