Få tilbud på en garage

Imenes er en halvvalmet model. Det betyder at taget har et “knæk” i hver gavl. Den standard tagvinkel er 36º, men modellen leveres også med andre tagvinkler, fra 30°-45°. Med denne model får man et praktisk loftsrum, med op til 189cm højde i midten af loftet, på dobbeltgaragerne.

Bredde og længde kan tilpasses behov. Fra vores mindste enkeltgarage, med en bredde på 320cm og derover – længder fra 560cm og derover.

Imenes er en halvvalmet modell. Det betyr at taket har en “knekk” i hver gavl, og denne modellen velges vanligvis om man har tilsvarende stil på huset. Vanlig takvinkel er 36°, men modellen leveres også med andre takvinkler, fra 30° – 45°. Man får mulighet til et praktisk loftsrom med opp til 1,89 m høyde på loftet på dobbelgarasjene.

Bredder og lengder kan tilpasses behov. Fra minste enkelgarasje med en bredde på 320 cm og oppover – Lengder fra 560 cm og oppover.

Tips og råd til Imenes modellen

Vi anbefaler at lægge spongulv på loftet med adgang via en loftstige eller indvendigt trappe. Hvis du ønsker en indvendig trappe, anbefaler vi at sætte lidt ekstra længde på garagen, sådan at der bibeholdes god plads til at parkere bilen.