Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage
Dobbelgarasje med valmet takløsning

Modellen Groos genkendes på den specielle helvalmet tagkonstruktion, hvor alle fire sider på taget hælder nedad. som standard leverer vi denne model med en tagvinkel på 22 grader, men vi kan også levere med andre tagvinkler, mellem 15 – 29 grader.

En garage med helvalmet tag, vil have et mindre loftsrum end andre modeller.

Bredder og længder kan tilpasses behov. Fra mindste engeltgarage med en bredde på 320cm og derover – længder fra 560cm og derover.

Højder på model Groos

Højderne gælder for standardmodellen med væghøjde på 220cm + ringmur på 25cm.

Enkelgarage (Bredde 380)

  • Gesimshøjde  281,5 cm (målt fra toppen af tagsten, hvor væggen skær taget)
  • Tagrygshøjde 360,3 cm (målt fra toppen af tagrygsten)

Dobbeltgarage (Bredde 620)

  • Gesimshøjde 281,5 cm (målt fra toppen af tagsten, hvor væggen skær taget)
  • Tagrygshøjde 408,8 cm (målt fra toppen af tagrygsten)

 

Hvis man gerne vil have en højere indkørselshøjde, eller indkørsel på tagrendesiden, hæves alle højdemål med minimum 10cm.

Tips og råd til Groos garage

Hvis der er behov for ekstra opbevaringsplads, kan du vælge at gøre garagen længere, så der bliver plads til opbevaring bagerst. Man kan også endre indkøringssiden på en model Groos, så der er indkørsel på tagrendesiden(langsiden). Indkørsel på tagrendesiden, gør det muligt at få plads i siden af garagen, istedet for bagerst. I begge tilfælde vil det være en god ide at have en dør ved opbevaringspladsen, så man ikke behøver at gå forbi parkerede biled med f.eks. udstyr osv. som skal opbevares i garagen.