Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage

Fjære er en af vores mest populære modeller. Denne model er den bedste løsning til dem som vil bygge en garage, uden at sende en byggeansøgning til kommunen.

Garagemodellen Fjære, leveres som standard med 22 graders saddeltag, men vi kan levere denne model med tagvinkler fra 15-29 grader. Fjære har en traditionel, som oftest foretrækkes når man har begrænsinger på den maksimale byggehøjde.

Højder på model Fjære (22° taghældning)

Højderne gælder for standardmodellen med væghøjde på 220cm + ringmur på 25cm (indkørsel på gavlside).

Enkelgarage (Bredde 380)

  • Gesimshøjde  281,5 cm (målt fra toppen af tagsten, hvor væggen skær taget)
  • Tagrygshøjde 360,3 cm (målt fra toppen af tagrygsten)

Dobbeltgarage (Bredde 620)

  • Gesimshøjde 281,5 cm (målt fra toppen af tagsten, hvor væggen skær taget)
  • Tagrygshøjde 408,8 cm (målt fra toppen af tagrygsten)

 

Hvis man gerne vil have en højere indkørselshøjde, eller indkørsel på tagrendesiden, hæves alle højdemål med minimum 25cm.

 

 

Råd og tips til Fjæremodellen

På en dobbeltgarage med bredden 620cm, vil du have en opbevaringsplads på loftet, med en højde på 90cm i midten. Hvis du ønsker ekstra opbevaring, anbefaler vi at du øger længden på garagen, sådan at du udover loftpladsen også kan have opbevaring bagerst i garagen. Hvis du vælger dette, anbefaler vi at du også sætter en dør ind bagerst i garagen, sådan at du kan komme ind til opbevaringspladsen uden at gå forbi eventuelt parkerede biler med diverse ting. Det er også muligt at få spongulv på loftet samt montere en loftstige.

 

 

 

 

Se herunder en video om model-Fjære enkeltgarage