Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage
De fleste ønsker at garagen skal passe til huset - det fikser vi

Når man skal bygge en garage, er der mange valgmuligheder at tage stilling til. Igland Garager bygger næsten 2000 garager hvert år i skandinavien, og de fleste er meget forskellige. Der er mange tilpasningsmuligheder som gør at du kan få leveret den garage, som passer til dine behov. Alle billederne som vises på vores hjemmeside er eksempler – som kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

Her har vi opsummeret nogle af tilpasningsmulighederne.

Få tilbud på din drømmegarage

Tilpasning af størrelse på garagen

Selv om billederne på vores hjemmeside viser forskellige størrelsesvarianter på enkeltgarager og dobbeltgarager, kan vi tilpasse alle modellerne efter forskellige størrelser. F.eks. hvis ønsket er baseret på en arkitekttegning, eller et færdigstøbt fundament/ringmur, som afviger fra standarden kan vi også imødekomme det. Vi bygger normalt efter moduler af 60 cm, men kan også tilpasse andre mål.

 

 

Tilpasning af spær på garagen

Ønsker du en anden taghældning eller spærkonstruktion, kan dette tilpasses efter dine ønsker. Spær kan også leveres med andre vinkler end dem der er opgivet. Vi kan også levere tag med kvist eller opløftet kvist på garager med loftsrum.

Hvis du ønsker en anden tagvinkel/type, skriv det i kommentarfeltet når du laver tilbuddet.

 

Tilpasning af garagen ved terræn

Nogle har terrænudfordringer på grunden som gør at man skal tilpasse garagen til terrænet. Hvis det er nødvendigt med en bagvæg af beton, en nedtrapning på langsiden, eller begge dele, kan vi tilpasse elementerne sådan at de passer til muren.

Tilpasning af højde på garagevæggene

Vi tilpasser højden på garagevæggene. Har du behov for at dele af væggen er af beton, tilpasser vi resten af væggen. Ønsker du højere vægge, f.eks. for at få en højere port, fikser vi det. Vi kan også levere spær som giver mere plads på loftsrummet.

Garage med øget raftehøjde, som giver mere plads på loftet.

Tilpasning af beklædning på garagen

Vi kan levere vores garager med mange forskellige beklædningstyper. De fleste ønsker den samme beklædning som på deres hus. Den typiske liggende beklædning er dobbelfals – mens den typiske stående beklædning er tømmermann. På nyere boliger er det ofte andre beklædningstyper som bliver valgt. skriv gerne hvilken beklædning du ønsker på garagen, i kommentarfeltet når du bestiller et tilbud.

Tilbudsskema

Tilpasning af dør og vinduer på garagen

De fleste ønsker vindu(er) for at få et naturligt lys ind i garagen og en dør for nemmere adgang. Hvor i garagen de bør placeres, afhænger b.la. af hvor selve garagen skal stå i forhold til grunden og huset, samt hvilke planer du har for garagen. Har du planer om at bruge dele af garagen til ophæng, opbevaring eller lignende, kan det være en god ide at planlægge vinduerne i forhold til det. Vi tilbyder forskellige vinduer af både størrelse og type, sådan at du kan opnå det udtryk som passer best til dig. Skriv gerne dine ideér angående placering af vindue og dør, i kommentarfeltet når du bestiller et tilbud.

Her ser du forskellige varianter, størrelser og placeringer.

Tilpasning af garageporten

Mange ønsker at have den samme visuelle stil på både garageporten og hoveddøren til huset. F.eks. samme farve, vinduer, eller struktur. Vi tilbyder mange forskellige farver og vinduesløsninger. Standardporten som er  inkluderet i tilbuddet, er en hvid stålport.

Du kan få forskellige bredder og højder på porten. Vi ser f.eks. at mange kunder med en dobbeltgarage, vælger en bred port i stedet for to enkle porte. Ønsker du en anden port end standarden, skriv der gerne dine  ønsker i kommentarfeltet når du bestiller et tilbud.

Her ser du forskellige varianter, størrelser og farver for garageporte.

Tilpasning af garagen med fremskudt front

Fremskudt front vælges hvis man har en lignende løsning på huset. Med fremskudt front vil du få et tagudhæng over porten, med indkøring på gavlsiden. Fremskudt front kan leveres i forskellige varianter som set herunder.

 

Bestil tilbud på garage