Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage

Sådan får du plads til bilen i garagen

Har du også problemer med at skabe behagelig plads til bilen i din garage? så er du en af mange. Derfor har vi nogen løsninger til dig, på hvordan man kan indrette sin opbevaringsplads i garagen.

 

Endelig står den klar. En splinterny og tom garage, med ledige kvadratmeter hvor din bil kan søge ly. At bilen får et tag over hovedet er vigtigt, men dertil er der også mange andre ting som du vil ha plads til. Værktøj? hobbyudstyr? haveredskaber? cykler? for de fleste går det hurtigt med at finde et utal af ting, som skal have sin egen plads i den nye garage. Gulvplassen er forbeholdt din bil, resten kan hænge på væggene. Med et gennemtænkt opbevaringssystem er du sikret den maksimale udnyttelse af pladsen.

 

 

 

 

Er det svært at vide hvor du skal starte? Her er nogen tips til dig

Starter du med at hænge bærelister op langs væggen kan du indrette lidt af gangen.

OBS! vær opmærksom på at bærelisterne og ophængsbeslag skal være kompatible, så du ikke ender med at montere det forkerte

 

  1. Del værkstedet eller garagen ind i sektioner

Haveredskaber, sportsudstyr, biltilbehør og sæson-udstyr hver for sig.

  1. Udnyt taghøjden

Brug væggene for optimal udnyttelse af pladsen. værksted og garage er fyldt med ting vi sjældent bruger, disse kan lagres højt oppe.

  1. Hold gulvet rent

Et gulv som er fri for rod, giver et godt indtryk og er lettere at holde rent og så bliver der plads til bilen!

  1. Rengør redskaber og udstyr før du hænger/ligger det på plads

Det gør det mere bekvemt næste gang du skal bruge det.

  1. Vær streng når du sorterer

Ikke lad værksted og garage blive mellemstation for ting som du ved vil blive smidt ud. Det vil være i vejen og rode. Er det ikke blevet brugt længe, er sandsynligheden lille for at det ville blive det. spørg dig selv; gem, sælg eller smid ud?