Klar til vinteren

Dag Werner Skeie-Langenes er blevet garageejer. Nu kan han glæde sig til vinteren.

Han er en af mange, som i lang tid har ønsket sig en garage. Et varmt og ikke mindst sikkert sted for bilen om vinteren, og et trygt sted at lagre have- og sportsudstyr, både småt og stort.

– Vi har savnet en garage, specielt om vinteren, men i år bliver det anderledes. Vi glæder os, siger Skeie-Langenes.

igland-garasje-magasin3

Fleksibilitet

Garagemodellen fandt han, efter at have søgt på nettet.

– Igland Garagen fremstod som den største leverandør. De har en overskuelig hjemmeside – garasjer.no (den danske version er www.iglandgaragen.dk) som gjorde at jeg enkelt kunne finde frem til en standardmodel som passede mine behov. Det bedste var at jeg kunne tilpasse den vældig meget i forhold til hvad man kan gøre hos andre leverandører, siger Skeie-Langenes.

Han roser hurtig respons og tæt opfølgning fra kundevejleder Morten Løvheim som besvarede hans forespørsel via garageberegneren.

– I hele prosessen har jeg været i kontakt med Løvheim. Jeg har spurgt om diverse løsninger, og han har hele tiden fulgt op og givet mig gode svar. Han har til og med ladet mig ændre på en løsning efter at jeg havde indsendt produktionsbekræftelsen, selv om det ikke normalt er mulig. Det vidner om fleksibilitet, siger Skeie-Langenes som gerne omtaler sig selv som en glad og tilfreds kunde.

Serviceindstillet

Standardmodellen til Skeie-Langenes er en bred enkelt garage – 440 cm i bredde og 560 cm i længden. Skeie-Langenes forlængede længden til 680 cm og får dermed mulighed for oplagring i den bagerste del. 36 graders taghældning giver ham tilmed loftsplads.

Hoveddøren, som i standardmodellen er pladseret på forsiden af garagen, valgte han at flytte til siden af garagen. På denne måde kunne han have en bredere garageport. Et vindue blev sat ind ved døren, og beklædning valgte han at få leveret klargjort.

– Oprindeligt fik jeg pris på, hvad det ville koste at få garagen leveret som et sæt af elementer, men også som precut/tilskåret. I den forstand kom Løvheim mig i forkøbet og præsenterede forskellige muligheder. Det er rigtig positivt at få så god vejledning.

Skeie-Langenes valgte at få garagen færdigmonteret. Det tog tre dage fra leverancen til garagen var færdig.

– De var meget service-minded, også dem som satte garagen op, fortæller han.

igland-garasje-magasin2

Meget godt

Garagen mangler stadig at blive malet, isoleret og lægge beklædningssten på ydersiden. Skeie-Langenes ser virkelig frem til, at tage de nye kvadratmeter i brug.

– Vi glæder os til at rumme sneskovle, plæneklippere og andet udstyr, der har behov for opbevaring. Det er også meget godt at få bilen ind om vinteren, siger Skeie-Langenes.