Hvad koster en garage

Imenes 620-170
Hvad må du tænke på, og hvilke faktorer spiller ind i prisen når du skal købe en garage? Alle undersøgelser viser at de vigtigste kriterier for garagekøberne er pris og kvalitet. Disse hænger jo også naturligvis sammen. Forskellige forhold som påvirker prisen på en garage kan være:

1) Størrelse på garagen.

De billigste garager er også gerne de mindste(320×560). De giver få muligheder udover at parkere bilen. Hvis du har mulighed for at bygge en garage med skur eller loft, får du mulighed at øge dit boligareal da du kan flytte ting til opbevaring fra huset og ud i garagen. På den måde kan værdigforøgelsen du får i huset og på grunden ofte finansiere hele garagen.

2) Hvor meget vil du selv gøre.

De billigste garager bliver leveret som råmateriale, Hvor du selv skal opmåle, skære og samle det hele. Jo mindre du ønsker at gøre selv, jo højere bliver prisen. Hos Igland Garagen starter de billigste dobbeltgarager i juni 2018 fra kr 84 000,-

3) Materialekvalitet.

De fleste leverandører følger Dansk Standard, men lige så ofte kan der være forskel på materialekvaliteten. Ligger standarden de følger på mindstekravet, eller er den højere? Kommer træværket fra Skandinavien, hvor byggeriet skal stå, eller kommer det fra andre steder hvor træværket vokser hurtigere? Er det ubehandlede, eller behandlede materialer? Alle disse faktorer påvirker indkøbsprisen på garagen, men påvirker samtidig også hvor lang «holdbarhed» din garage vil have.

4) Erfaring.

En leverandør som har leveret mange garager over flere år, vil have oparbejdet en erfaring som kommer kunderne til gode. En lokal snedker, sætter muligvis 6-8 garasjer op om året, mens en stor leverandør sætter det samme antal op om ugen. En leverandør har gennem tusindevis af leverede garager kunne perfektionere leverancen sådan at du får mest udbytte for mindst indskud. Det vil sige at du kan få en højere kvalitet til en lavere pris end hvis du vælger at andre skal sætte din garage op.

5) Fundament.

Der kan være store prisforskelle på fundament, både afhængig af hvor meget du skal lave, og ikke mindst, hvor meget du vil lave selv. Det som er vældig vigtigt at tænke på, er at et godt fundament giver det bedste grundlag for en god garage. Normalt koster støbning af sokkel og ringmur ca kr 1500,- – 1700,- pr kvm. afhængig af underlag.

Andre forhold

-Tilvalg af udstyr og ekstraudstyr
-Skal du søge? Byggeansøgning koster penge.

Hvor meget koster en billig garage?

Svaret på hvor meget en billig dobbeltgarage koster, afhænger altså meget af hvilke ønsker og behov garagekunden har. Et godt tip er at starte med at tjekke lokalplanen, således at du kan finde ud af hvilke muligheder du har, før du går videre og indhenter tilbud.
Tag gerne kontakt med os i Igland Garagen hvis vi kan hjælpe dig med noget eller du kan udfylde vores garagekalkulator for et godt garagetilbud.

Priseksempler ink moms, eks fragt pr juni 2018

Enkeltgarage Fjære 320×560
-Færdig skåret(precut) garage fra kr 69.900,-

fundament, maling, strøm og andre tilretninger er ikke medregnet.

 

 

 

Dobbeltgarage Fjære 620×800
-Færdig skåret(precut) garage fra kr 115.000,-

fundament, maling, strøm og andre tilretninger er ikke tilregnet.

 

 

Dobbeltgarage Gross 620×800
-Færdig skåret(precut) garage fra kr 148.000,-

fundament, maling, strøm og andre tilretninger er ikke medregnet.

 

 

 

Ink tak E7 740x1220 hp ark-01Trippelgarage Hushovd 680×1100
-Byggesæt elementer kr fra 314.000,-

fundament, maling, strøm og andre tilretninger er ikke medregnet.