Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage

Hvad påvirker om en garage bliver billig eller dyr?

Hvad skal du tænke på, og hvilke faktorer påvirker prisen når du skal købe en garage?

Undersøgelser viser at de vigtigste kriterier for folk som søger garager er «pris» og «tilpasningsmuligheder på garagen». Efter dette kommer punkter som «leverandør», «god materialekvalitet» og «design».
Alle disse punkter påvirker om garagen bliver billig eller dyr. Her forklarer vi nærmere hvilke faktorer som er med til at  påvirke prisen på en garage:

1) Størrelse på garagen

De billigste garager er de mindste, enkeltgaragerne (320×560). Enkeltgarager giver mulighed for at parkere bilen, men få andre muligheder. Har man plads til at bygge en garage med skur eller loft, kan man frigøre plads i huset og øge boarealet. En dobbeltgarage giver også større fleksibilitet i selve garagerummet.

 

Se vores modeller

forskellige størrelseseksempler:

 

2) Tilpasningsmuligheder og design af garagen

Der er flere tilpasningsmuligheder på vores garager og vi oplever at de fleste ønsker at garagen skal have samme design som huset.

Tagkonstruktionen er en af tilpasningsmulighederne som har en større indflydelse på prisen. for eksempel er et tag med 22 grader spær, billigere end et tag med 36 grader spær.

Se forskellige tilpasningsmuligheter

3) Hvor meget af arbejdet vil du selv gøre?

De billigste garager leveres som en Precut-løsning, hvor du selv samler og montere alt. Her er det vigtigt at være opmærksom på at der er en forskel af færdighedsgraden på Precut pakkerne hos forskellige leverandører. Nogen leverandører leverer en materialepakke hvor du selv skal skære det meste til, mens andre har en større færdighedsgrad af deres materialer, sådan at der kræves mindre af dig. større færdighedsgrad betyder også noget for prisen.

Se garageprocessen

4) Materialekvalitet

De fleste leverandører følger Dansk standard, men der kan alligevel opleves en forskel på materialekvaliteten. Ligger standarden som leverandøren følger på mindstekravet, eller er den højere. Kommer træprodukterne fra Skandinavien, hvor garagen skal stå, eller kommer det fra andre steder hvor træer vokser hurtigere? er det ubehandlede, eller behandlede materialer? Alle disse faktorer påvirker prisen på garagen, men påvirker også garagens levetid «holdbarhed».

garagen fra A-Å

5) Erfaring

En leverandør som har leveret mange garager, vil have en større kompetance og erfaring som vil komme dig som kunde til gode. En specialiseret leverandør sørger for at kunden for det største udbytte for det laveste indskud. Der vil sige at kunden får en bedre kvalitet til en lavere pris, end hos andre leverandører.

6) Fundamentarbejde

Der kan være store omkostningsforskelle på Fundamentarbejde. Detter er afhængigt både af hvad grunden tillader og hvor meget du selv vil lave. Det er vigtigt at være opmærksom på at et godt fundamentarbejde, skaber det bedste grundlag for en god garage.

Les mer og finn entreprenør i ditt område

7) Hvor fuldført er garagetilbudet?

Når du bestiller en garage, er det oftest første og sidste gang du gør det. Derfor er der mange som ikke er klar over hvad man bør vide, eller hvad man bør vurdere at tage med i tilbuddet, sådan at garagen bliver komplet. Mange produkter er billigere og nemmere at købe og montere samtidigt med garagen end bagefter. Produkter som vinduer, lægter, insekt-net og fuglebånd (under tagsten), er en hovedpine at ordne bagefter når garagen står færdigmonteret.

En høj port på garagen sikrer større fleksibilitet hvis man køber ny bil eller sælger grunden. Måske bør du også vurdere andre placeringer af dør og vinduer en du først havde tænkt?

Andre forhold som påvirker totalprisen:

  • Tilvalg af udstyr og ekstraudstyr
  • Ekstra brandsikring/gips
  • Byggeansøgning og eventuel dispensationsansøgning

Forskellen på om en garage bliver dyr eller billig, afhænger derfor meget af kunden.

Et godt sted at starte, vil være at se på dine muligheder og begrænsninger, før du går videre med et tilbud.

Tag kontakt til os hos Igland Garagen, vi hjælper dig gerne.

 

Bed om tilbud på din drømmegarage