Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage

Enkeltgarager er garager med plads til en bil, og eventuelt opdelt til skur/værksted. Garagebredden på enkeltgarager er på 320 eller 380 cm. En garage med en bredde på 380 cm er bedre hvis der ønskes mere rumlighed omkring bilen, når den står inde i garagen. En enkeltgarage, ser vi ofte blive valgt hvis man har en mindre grund, eller hvis forholdene angående placeringen ikke giver mulighed for en større garage.

Du kan også vælge en bredere enkeltgarage (nogen kalder dette en halvandengarage) med bredderne 440 og 500 cm.  Der vil du få opbevaringsmuligheder, ved siden af en bil, inde i garagen.

 

enkeltgarage med opbevaringsplads

Hvis du har brug for opbevaringsplads i din enkeltgarage, kan du eksempelvis udvide garagens længde. Med udgangspunkt i model Fjære 320*560, kan denne udvides til 320*680, som giver en 120cm længere garage. En Model Fjære i størrelsen 320*680 kan leveres som Precut.

 

Ønsker du mere information kan du få et tilbud her. Ellers anbefaler vi at læse om hvad påvirker en garages pris

Se eksempler på vores enkeltgarager - vi tilpasser efter dine ønsker og behov

Enkeltgarager med plads bagi eller loft til ekstra opbevaringsplads.

Hvis du ikke har plads til en bredere garage end 380, kan du få opbevaringsplads hvis du vælger en længere garage. Har du mulighed for at vælge en bredere garage, er det også en mulighed at opbevare ting på langsiden af garagen. Du kan også få bedre opbevaringsplads hvis du vælger en garage med loft.

 

Enkeltgarager med opbevaringsplads

Du kan have opbevaringsplads bagerst i garagen hvis du vælger en garage som er længere end 560cm (du kan forlænge garagen i 60cm moduler). Der anbefaler vi at sætte en dør ind i bagenden af garagen, sådan at du kan komme ind og ud af garagen, med diverse ting, uden at risikere at skramme bilen når den står parkeret.

Enkeltgarager med loft

Hvis du ønsker større opbevaringsmuligheder på loftet af garagen, anbefaler vi garagerne Hushovd og Imenes. Valget af en garage med saddeltag giver dig større opbevaringsmuligheder end andre garager. Hvis du gerne vil have et større loftsrum kan du vælge at hæve væggene på garagen eller trempelstoplerne på spærrene

 

Flere tips og eksempler til vores enkeltgarager kan du se herunder:

Vores mindste enkeltgarage - Fjære 320x560
Garage med dør i front for nem adgang til opbevaringsplads ved siden af bil
Enkeltgarage tilpasset formen på huset
Enkeltgarage med ekstra længde giver mulighed for opbevaring bagved
Enkeltgarage med opbevaringsplads på loftet og bagerst

Se en virtuel indvendig fremvisning af en enkeltgarage

Se en video af en enkeltgarage, model Fjære.