Ta meg til grasasjebygger
Få tilbud på en garage
grå dobbelgarasje med to porter

Dobbeltgarager er garager som har plads til 2 biler og eventuelt opbevaring eller loft. Vores dobbeltgarager begynder med bredden 560 cm, og fortsætter traditionelt med bredden 620 og 680 cm. Vi tilpasser også til andre mål hvis det ønskes. Garagemodel Fjære, med en bredde på 620 cm, er vores mest solgte dobbeltgarage.

Hvad koster en dobbeltgarage?

Alle priserne som ses på billederne på vores hjemmeside, er beregnet som vejledende pris på byggesæt-precut. Du kan vælge byggesæt-element som alternativ. Billigste dobbeltgarage, er en Fjære-model i størrelsen 560×560, leveret som precut. Her får du plads til 2 biler, og lidt opbevaringsplads over spærrerne.

I den anden ende har du store garager med loft, måske med kvist eller opløft, med mange tilvalgsmuligheder. Vi anbefaler minimum 620cm i bredden og længden, som giver noget bedre plads rundt om bilerne. Flere priseksempler kan du se i billede-karusellen. Ønsker du at vide mere, anbefaler vi at læse artikkelen om Hvad der påvirker garagens pris

 

Hvilken størrelse bør du vælge?

Vi anbefaler minimum 620 cm i bredde og længde, hvis du har plads på grunden. Det giver dig bedre plads rund om bilen, end den mindste på 560cm, samt en nemmere ind- og udkørsel.

Se eksempler på vores dobbeltgarager - vi tilpasser efter dine ønsker og behov

Dobbeltgarage med plads til opbevaring

Hvis du ønsker opbevaringsplads i garagen, vil ekstra plads i bagenden af garagen være en god løsning. Derfor anbefaler vi at du forlænger garagen ud over vores standardmål på 540 cm. En længde på 780 cm vil give en rumlig garage med mere opbevaringsplads. Vi anbefaler også at tilvælge en dør ind til bagenden af garagen, så du slipper for at frakte cykler, haveredskaber og lignende forbi bilerne som står parkeret i garagen. Du kan læse om tilpasningsmuligheder her eller se flere eksempler herunder.

Dobbeltgarage med loft

Ønsker du mere opbevaringsplads, anbefaler vi en garagemodel med loft. Modellerne Hushovd og Imenes kan leveres med spångulv på loft og forskellige typer loftstrapper for nem adgang. Du kan også vælge forskellige varianter af kvist, eller højere vægge for at øge loftsarealet. Alle vores dobbeltgarager med loft kan tilpasses efter dine ønsker.

Leveringsalternativer for en dobbeltgarage

Du kan vælge at få dobbeltgaragen leveret som precut, byggesæt i form af færdige elementer, eller færdigmonteret. Vælger du precut er det en god ide at have skruet hænderne rigtigt på. Ønsker du dobbeltgaragen som byggesæt (Element) er det en fordel at have et par ekstra hjæpende hænder med dig, b.la. til at løfte og støtte elementerne. Den færdigmonterede dobbeltgarage bliver ofte valgt, da det er meget tidseffektivt og man slipper for at grunden bliver til en byggeplads i længere tid. For dobbeltgarager med loft, bør man medregne leje af en kran for at løfte spær på plads.

Dobbeltgarage med carport

Hvis garagen kommer til at fylde meget på grunden eller der ikker er tilstrækkelig plads omkring den, der kan en carport værre et godt alternativ. Der vil du få et lukket rum med port og et åbent rum som giver mere plads omkring garagen, samt et luftigere udtryk.

dobbel garasje med loft
Dobbeltgarage med højere vægge på loft
dobbel garasje med carport
Dobbeltgarage med carport - kan leveres med forskellige udførelser
Funkis dobbelgarasje, 16° takvinkel
Funkis dobbeltgarage, 16° tagvinkel
Dobbelgarasje med fremskutt front
Dobbeltgarage med fremskudt front - kan leveres med forskellige udførelser
Dobbelgarasje med valmet takløsning
Dobbeltgarage med valmet tag
Funkis dobbeltgarage med 3° tagvinkel
hvit dobbelgarasje med utvendig trapp
Dobbeltgarage med indkørsel på tagrende/langside og udvendig trappe
dobbelgarasje med to porter
Dobbeltgarage med 2 porte

virtuel indvendig præsentation af en dobbelt garage

Se en hurtig video-præsentation af en Hushovd dobbeltgarage