Bygge garage? Færdiggarage, byggesæt eller precut- valget er dit!

“Skal du bygge garage, er precut/færdigskåret eller element garage et godt valg!”

Igland Garagen har gennem 50 år erfaret at der er mange praktiske mænd og kvinder som fint kan klare at bygge deres garage selv. Mange ønsker også at få garagen leveret færdig monteret, klar til brug.  Andre ønsker at spare nogen penge og bruge fritiden til selv at bygge garagen. Igland Garagen har løsninger både til dig som ønsker en færdiggarage og for dig som vil gøre en indsats selv. Tiden du bruger på byggeriet, varierer efter hvilken løsning du vælger, det samme gælder kravene til kompetance.

 

Igland Garagen har tre alternative garagepakker til alle standardmodellerne:

Færdigmonteret

1)      Færdig monteret (Færdiggarage): Dette vælger du hvis du ikke ønsker at gøre noget selv. Stadig flere vælger færdigmonteret garage for da slipper man for at bruge værdifuld fritid på at bygge garage. En færdig monteret garage vil være klar til brug 5-7 uger efter at bestilling af leverancen er foretaget. Vores dygtige montører bruger gennemsnitlig 2-4 dage på at sætte en garage op.

Elementer

2)      Færdige elementer (Byggesæt) gør at du meget hurtigere at bygge din garage selv. Både spær og vægge leveres færdig samlet. Dit job er at montere byggesættet til en færdig garage. Fra Igland Garagen får du en udførlig monteringsvejledning og der er også videobidder på hjemmesiden og youtube som hjælper dig gennem byggeriet. Byggesættet vil kunne være klart til montering 3-5 uger efter bestilling av leverancen.  Tilbagemeldinge fra vores kunder er at de gennemsnitlig bruger 1-3 uger på at montere en garage.

Tilskåret-precut

3)      Færdig skåret (Precut) er en løsning hvor du selv samler træskelet, vindspærre, afstivning og beklædning. Al træskelet og konstruktion er færdig skåret på mål, og spærene er færdig samlet. Her medfølger der også en udførlig monteringsvejledning. Denne garagepakke kan være klar til levering 3-5 uger efter bestilling. Monteringstiden vil være noget længere end for byggesættet da du selv skal bygge væggene. Vores kunder melder tilbage om en gennemsnitlig monteringstid på 2-4 uger.

Se alle vores garagemodeller

Mange leverandører har tilsvarende eller lignende navne på deres garagepakker, men ligeså ofte varierer det meget hvad pakkerne indeholder og hvor meget som følger med, både af produkter og tjenester (Nogen sælger f.eks. uden tagsten og port). Det er derfor vigtigt at tjekke specifikationene i tilbudet nøje og være sikker på at alt hvad du har brug for til at bygge garagen er inkluderet i tilbudsprisen.

Med et byggesæt eller færdiggarage bliver selve byggeperioden på din egen grund væsentligt forkortet og du kan hurtigere tage din nye garage i brug. Når du skal vælge garagepakke, er det vigtigt at tænke over hvor meget tid du har til rådighed og hvornår du ønsker garagen skal være færdig. For de fleste vil en færdig monteret garage være den hurtigste vej til målet, mens både byggesæt og precut er gode alternativer til dem som har tid og lyst til at sætte garagen op selv.